Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Je tuin,

    daar word je blij van... 

Getrommelde stenen

Getrommelde stenen voor vintage look

Is een getrommelde betonsteen die de look heeft van een oude kassei met gevlakte kop. Deze klinker is ideaal om uw oprit, tuinpad of zelfs uw terras aan te leggen. Trommelstenen zijn zeer geschikt voor het leggen van opritten, terrassen of tuinpaden. Deze getrommelde stenen hebben daarnaast een nostalgisch uiterlijk. Ze doen denken aan de oude kloostermoppen van vroeger. Vanaf vorig jaar zijn er ook trommelstenen verkrijgbaar in een verbeterde samenstelling. De betonsteen neemt dankzij een innovatieve bewerking beduidend minder water op dan elke andere vergelijkbare betonstenen. Hierdoor is de bestrating sneller droog, nemen minder snel vuil op, hebben minder last van groene alg en zijn minder gevoelig voor witte kalkuitslag.

Verschillende soorten trommelstenen

De stenen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, formaten en verbanden. Laat u bijvoorbeeld eens inspireren door de grote verscheidenheid aan wildverbanden.

Bij Bevers Steencentrum nabij Oss helpen wij u graag om de juiste getrommelde stenen te vinden voor uw tuin of terras. Onze medewerkers adviseren u graag in onze vestiging in Nistelrode.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sierbestrating