Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Je tuin,

    daar word je blij van... 

Stone panels

Stone panels wandbekleding

In Zuid Europa en de Verenigde Staten wordt natuursteen als wandtoepassing met grote regelmaat gebruikt. Ook in Nederland zien we nu steeds meer deze trend terug in de tuinen.

Het verwerkingsgemak van onze Stone Panels zorgen er ook voor dat het laatste beetje drempelvrees als sneeuw voor de zon verdwijnt. Om het effect van een natuurstenen muur te bereiken is het niet noodzakelijk een massieve muur op te metselen. Of het nu een binnen- of buitenmuur betreft, een vlakke muur is voldoende om de speciale panelen tegen de muur te verlijmen.

Natuursteen Stone panels

De panelen bestaan uiteraard uit echt natuursteen en ieder paneel is opgebouwd uit verschillende reepjes natuursteen die in een natuurlijk patroon aan elkaar zijn gelijmd. Elk paneel heeft een zogenaamde Z-vorm waardoor er geen zichtbare voegen ontstaan wanneer de panelen tegen elkaar worden bevestigd. Het eindresultaat is verbluffend en oogt als een massieve natuurstenen muur. De verwerking daarentegen vereist geen specialistisch vakmanschap meer. Om voor een zo optimaal mogelijk resultaat te zorgen zijn er voor elke materiaalsoort ook bijbehorende hoekstukken te verkrijgen.

Bij Bevers Steencentrum nabij Oss kunnen wij u verder informeren over de verschillende soorten natuursteen Stone Panels, welke verkrijgbaar zijn in diverse maten en kleuren.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Natuursteen bestrating