Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Je tuin,

    daar word je blij van... 

Gebakken bestrating

Oersterk en kleurvast

Gebakken bestrating wordt gemaakt met natuurlijke grondstoffen als basis.  Een bewuste inzet van vuur, water en klei. De levensduur van gebakken straatstenen is lang, goed voor generaties. Ze zijn zeer geschikt voor hergebruik en behouden een hoge restwaarde. De bakstenen wordent onder hoge temperaturur gebakken. Door dit proces wordt gebakken bestrating kleurecht, door en door gehard en heeft het een lage vochtopname.

De bakstenen worden zelfs mooier naarmate ze langer liggen. Gebakken straatbakstenen zijn te gebruiken voor allerlei soorten toepassingen en ideaal te combineren met andere materialen, zoals natuursteen. Ze zijn kleurvast, slijtvast en bestand tegen verwering. Daardoor zijn ze blijvend mooi. Een slimme keuze voor de lange termijn. Met gebakken bestrating kunnen er diverse patronen worden aangelegd en deze stenen zijn gemakkelijk te verwerken in en om uw tuin.

Hoewel een gebakken steen zijn waarde al heel lang bewijst, blijft het product onveranderd populair. Met de keuze voor dit verhardingsmateriaal kiest u in ieder geval voor kwaliteit en een natuurlijke uitstraling. Gebakken klinkers vormen een slijtvaste en vorstbestendige bestrating

Er zijn meerdere soorten en maten gebakken bestrating. We kunnen ze veelal indelen in drie hoofdsoorten. Deze drie hoofdsoorten kunnen in strakke of in getrommelde uitvoering worden geleverd.:

  • Gebakken Waalformaten
  • Gebakken Dikformaten
  • Gebakken Klinkerkeien

Bij uw Garden Stones @ Basics vestiging kunnen zij u alles uitleggen over de verschillende soorten gebakken bestrating, welke verkrijgbaar zijn in diverse maten en kleuren.