Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Je tuin,

    daar word je blij van... 

Aluminium veranda

Voor elke tuin de juiste aluminium veranda

Hoe uw woning ook is vormgegeven, welke ruimte uw tuin ook biedt, voor elke situatie is er een een juist ontwerp. Ook is het mogelijk om van uw veranda in latere fase een tuinkamer te maken.De meeste mensen hebben het idee dat een veranda altijd aan het huis gemonteerd moet worden, maar niets is minder waar. U creëert uw ideale zithoek waar u maar wilt. Met een vrijstaande aluminium veranda heeft u ongekende mogelijkheden.

Duurzaam en onderhoudsarm

Een aluminium veranda is solide en veilig onder alle omstandigheden. Bovendien is aluminium zeer duurzaam, kleurvast en onderhoudsarm. Kies de uitvoering die bij u past. Als dakbedekking kunt u kiezen uit verschillende typen polycarbonaat of veiligheidsglas. Daarnaast zijn er vele extra opties, zoals verlichting en verwarming, waarmee u uw aluminium veranda kunt uitrusten. Ook de opstelling biedt volop keuzevrijheid. Naast veranda’s in de rechte uitvoering is het bijvoorbeeld ook mogelijk om te kiezen voor een vrijstaande veranda of een hoekveranda.

Bij Bevers Steencentrum vertellen wij u alles over de verschillende soorten veranda's. Wij hebben verschillende maten en modellen aluminium veranda's in ons assortiment. Kom daarom langs in onze vestiging in Nistelrode (nabij Veghel) en ontdek de veranda die bij u past!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Veranda en overkapping