Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Je tuin,

    daar word je blij van... 

Vijvers

De spannende wereld van het water

Waterplezier kent veel gezichten. Ze verschillen net zo van elkaar als waterplezier-wensen van elkaar verschillen: uitgebreide waterlandschappen, tuinvijvers met beekloop en fonteinen, vijvers met vissen, fonteininstallaties met gesloten waterreservoir voor jonge gezinnen of royale zwemvijvers voor een duik in het koele nat. Iedereen kan zijn droom waarmaken.

Natuurlijk zwemmen in eigen tuin

Water natuurlijk beleven is een genot voor degene die rust zoekt én voor degene die van zwemmen houdt, want een zwemvijver geeft een gevoel van welbehagen, gewoon door de ontspanning en het plezier in eigen tuin. ´s Morgens een paar baantjes trekken, ´s middags hebben de kinderen waterpret en ´s avonds, in de mooie zomernacht, is er een stijlvol feest aan het water? Een zwemvijver biedt vele aangename mogelijkheden.

Water in zijn mooiste vorm

Of je voor een moderne rvs waterval of een klassieke bronsteen kiest, een fontein vormt in ieder geval een highlight in je tuin. En ook op plaatsen met weinig ruimte is alles mogelijk: door een fontein in een bed van kiezelstenen wordt je terras snel en gemakkelijk een moderne blikvanger. 

Informeer bij een van onze Garden Stones & Basics vestigingen of zij het vijverassortiment voeren. Niet elke vestiging is hier namelijk op ingericht.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment