Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Je tuin,

    daar word je blij van... 

Rubberen tegels

Rubberen tegels Nistelrode

Het leggen van een rubbertegelvloer is eenvoudig. Zorg voor een vlakke ondergrond. Buiten kunt u het beste een ondergrond van betontegels of een vlak zandbed maken. Voor meer stabiliteit kunt u wat trasscement met zand vermengen. Voor gebruik binnen is nagenoeg iedere vlakke vloer geschikt. Zowel beton, hout als vloerbedekking vormen geen enkel bezwaar. De tegels kunt u met een stanleymes of soortgelijk mes snijden. Met een decoupeerzaag kunt u patronen uitzagen. Een handzaag met grove zaagtand is eveneens goed bruikbaar. TIP: Als u uw mes natmaakt bevordert dit het snijden. Leg altijd een liniaal of lat op het deel dat u nodig hebt. Zo kunt u hier niet in snijden.

Rubberen tegels lijmen

Met kit of lijm kunt u de tegels eventueel aan elkaar vast verlijmen (of aan de ondergrond zoals houte, beton, linoleum, enz). Om de tegels aan elkaar te plakken, kunt u de zijkanten van de tegels van een laagje lijm voorzien of achteraf lijm in de hoeken spuiten. Leg de tegels stevig tegen elkaar aan. Door de tegels onderling te verlijmen maakt u van het terras of de vloer één geheel. TIP: Rubber tegels zijn waterdoorlatend. De tegels kunnen niet rotten, maar water wat niet weg kan lopen kan gaan ruiken. Zorg ervoor dat de afvoer/drainage goed geregeld is.

Onderhoudsvriendelijke rubberen tegels

Rubbertegels zijn uiterst onderhoudsvriendelijk. U kunt de tegels met een stofzuiger schoonzuigen (bij binnen gebruik) of schoonvegen met een bezem (bij buiten gebruik). De tegels zijn bestand tegen heet water en kunnen tevens gereinigd worden met een hogedrukreiniger. U kunt ook eenvoudig met wat water dweilen. Met een vochtige doek of een sopje kunnen vuilresten verwijderd worden. Alle schoonmaakmiddelen voor in- en rondom huis zijn geschikt. Vermijd het gebruik van agressieve of bijtende middelen. Kom langs in de vestiging van Bevers Steencentrum in Nistelrode (nabij Oss) en vraag onze medewerkers voor meer informatie.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sierbestrating