Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Je tuin,

    daar word je blij van... 

Garantie kaart Marlux

Marlux gekocht? Bedankt en goed gekozen!
Op alle Marlux-tegels met M-Coat Protection krijg je 10 jaar garantie op kalkuitslag, vergroening en vorstbestendig en op de tegels Sablé ontvang je 10 jaar garantie op kalkuitslag en vergroening. Ben je niet zeker of jouw tegels voldoen aan de juiste kwaliteitsvereisten? Check het op de productpagina.

Registreer je Marlux garantie

Marlux introduceert de garantiekaart waarmee je na aankoop en levering via de website je garantie kan verzilveren. Met een paar simpele muiskliks en het invullen van de vereiste informatie over je aankoop, ontvang je de garantie zwart op wit in je mailbox! Let op! Het online registreren van je garantie is verplicht om er later beroep op te kunnen doen.

Even geleden?

Jij kocht een tijd geleden al Marlux-tegels met garantie? Als je de palletsticker en aankoopfactuur van Bevers Steencentrum nabij Oss bewaard hebt, kun jij ook nog je garantie op deze manier verzilveren. Let wel op! Ze geldt uiteraard enkel nog voor de resterende periode, rekening houdend met een degressieve waardevermindering van 10% per jaar.

Een goede raad: registreer na levering zo snel mogelijk je garantie

Bekijk meer productgroepen in de categorie Gecoate tegels