Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Je tuin,

    daar word je blij van... 

GeoAlive

De mooie, sfeervolle, zuidelijke binnentuinen beter bekend onder de naam patio's, stonden tijdens het designontwerp van dit unieke concept. Dit 'richtingloze' verband van de GeoAlivo geeft u de mogelijkheid om een ongekende veelheid aan natuurlijke patronen te maken en dat met de eenvoudigst denkbare installatie. Dit unieke concept bestaat namelijk maar uit een vorm, een vijfhoekig model met natuurlijke 'geschuurde' kanten. Welke richting u ook kiest, het past altijd.

Verschillende soorten GeoAlivo

GeoAlivo bestaat uit een familie van 4 verschillende kleuren en patronen. Het laat uw bestrating enorm gevarieerd lijken maar is door zijn unieke vorm een design met gemakt te leggen. Dit mooie verband laat zich ook prima combineren met alle andere producten uit de MBI-collectie en is uiteraard voorzien van een Protection Plus factor 15. Hierdoor bent u verzekerd van kleurechte, onderhoudsarme bestrating die vooral blijvend mooi zal zijn.

Ontdek Bevers Steencentrum GeoAlivo kleuren:

GeoAlive Milano, GeoAlive Roma, GeoAlive Riviera en GeoAlive Cannobio. Kom langs in onze vestiging nabij Oss en bekijk de kleuren van deze kleurechte tegels. Onze medewerkers adviseren u graag!

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kleurechte bestrating