• Je tuin,

    daar word je blij van... 

Bestrating Den Bosch

Op zoek naar mooie bestrating in de buurt van Den Bosch? Kom dan eens langs bij Bevers Steencentrum. Wij zijn namelijk al sinds 1998 dé specialist op het gebied van sierbestrating. In onze show- en modeltuin van 2500m2 doet u volop inspiratie op. Stel ons gerust al uw vragen over bestrating voor in uw tuin in de omgeving van Den Bosch.

Bestrating kopen bij Bevers Steencentrum nabij Den Bosch

Kom ons brede assortiment bestrating bekijken in onze showroom dichtbij Den Bosch. U vindt hier:Bestrating kopen in de buurt van Den Bosch?

Het is allereerst belangrijk om na te denken over de stijl die u mooi vindt voor uw tuin. Houdt u bijvoorbeeld van een natuurlijke tuin met veel planten? Dan zijn natuurstenen of getrommelde stenen een goede keuze. Getrommelde stenen hebben een wat robuuster uiterlijk en doen bijvoorbeeld denken aan de oude kloostermoppen van vroeger. Een voordeel van getrommelde stenen is dat de stenen minder water en vuil opnemen. Zo ontstaat er minder snel algvorming. Natuurstenen en getrommelde stenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Als u graag een moderne en strakke tuin heeft, zijn betontegels of keramische tegels misschien meer iets voor u. Houdt ook rekening met de ligging van uw tuin. Als er veel schaduwplekken of planten zijn, is het beter om te kiezen voor stenen waar niet snel vieze plekken op komen.

Advies nodig over bestrating in de omgeving van Den Bosch?

Bij Bevers Steencentrum kunt u niet alleen terecht voor een breed assortiment bestrating, wij geven ook gratis advies. Welke bestrating past het best bij uw tuin in de omgeving van Den Bosch? Samen ontwerpen we uw droomtuin! Natuurlijk is goed onderhoud erg belangrijk als u wilt dat uw tegels er mooi uit blijven zien. Daarom kunt u ook bij ons terecht voor onderhoudsadvies en de diverse onderhoudsmiddelen voor elke steensoort.

Online tuintegels kopen

Wanneer u bestrating wilt kopen nabij Den Bosch, kunt u bij onze vestiging langskomen om ons assortiment te bekijken. Of doe inspiratie op in onze webwinkel. Vergelijk de verschillende soorten sierbestrating uit ons assortiment overzichtelijk met elkaar en bestel meteen uw bestrating naar keuze. Weet u al wat voor bestrating u wilt? Vraag vrijblijvend een offerte aan!