• Je tuin,

    daar word je blij van... 

Bestrating Rosmalen

Wilt u bestrating kopen voor uw tuin nabij Rosmalen? Kom dan eens langs bij Bekers Steencentrum. U kunt bij ons terecht voor een breed assortiment sierbestrating. Wij hebben jarenlange ervaring met de aanleg van bestrating, want wij doen dit al sinds 1998.

Wat voor bestrating koopt u bij ons steencentrum nabij Rosmalen?

Bestrating is er in allerlei soorten en maten. Kom langs in ons steencentrum in de buurt van Rosmalen voor Diverse soorten bestrating kopen in Rosmalen?deskundig advies over welke bestrating het best bij u en uw tuin past. Wij verkopen:

Het is allereerst belangrijk om na te denken over de stijl die u mooi vindt voor uw tuin. Wilt u graag een tuin die er zo natuurlijk mogelijk uitziet, met veel planten bijvoorbeeld? Dan is natuursteen waarschijnlijk de beste optie. Bent u op zoek naar een natuurlijke tuin met een wat robuustere uitstraling? Bekijk dan ons assortiment getrommelde stenen. Deze hebben een nostalgisch uiterlijk en doen bijvoorbeeld denken aan de oude kloostermoppen van vroeger. Getrommelde stenen nemen minder water en vuil op en er ontstaat zo minder snel algvorming dan bij bijvoorbeeld natuursteen. Zowel natuurstenen als getrommelde stenen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten. In ons steencentrum kunt u onze stenen met elkaar vergelijken. Betontegels en keramische tegels zien er wat moderner en strakker uit. Hier kunt u voor kiezen wanneer u meer van een moderne of industriële tuin houdt.

Tuin met bestrating laten aanleggen in de buurt van Rosmalen

Bekers Steencentrum ontwerpt graag uw droomtuin en legt deze vervolgens ook aan in Rosmalen en omgeving. Inclusief prachtige bestrating natuurlijk! Kom langs in ons steencentrum of maak van te voren een afspraak en we bespreken de mogelijkheden met u. Bevers Steencentrum is gevestigd in Nistelrode en heeft een show- en modeltuin van 2500m2 waar u inspiratie op kunt doen. Wij zijn altijd goed op de hoogte van de nieuwste tuintrends. 

Diverse soorten sierbestrating: nu ook online

Heeft u geen tijd om bij ons langs te komen nabij Rosmalen of wilt u op uw gemak diverse soorten bestrating met elkaar vergelijken? Wij hebben nu ook een webwinkel! Bestel uw bestrating naar keuze direct. Weet u al wat voor bestrating u wilt? Vraag vrijblijvend een offerte aan.