• Je tuin,

    daar word je blij van... 

Bestrating Uden

Wilt u bestrating kopen voor uw tuin in de buurt van Uden? Dan bent u bij Bevers Steencentrum aan het juiste adres. Bekijk ons brede assortiment sierbestrating! Wij hebben jarenlange ervaring met de verkoop en aanleg van bestrating, want wij doen dit al sinds 1998.

Verschillende soorten bestrating bij Bevers Steencentrum dichtbij Uden

Ons grote assortiment bestrating kunt u komen bekijken in onze vestiging nabij Uden. U heeft de keuze uit:Bestrating kopen in de buurt van Uden

Bedenk allereerst welke stijl u wilt voor uw tuin. Houdt u bijvoorbeeld van een hele natuurlijke tuin met veel planten, kies dan voor natuursteen of getrommelde stenen. Getrommelde stenen hebben een nostalgisch uiterlijk en doen bijvoorbeeld denken aan de oude kloostermoppen van vroeger. Dit type bestrating neemt minder water en vuil op en er ontstaat zo ook minder snel algvorming. De stenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Betontegels en keramische tegels zien er wat moderner en strakker uit. Hier kunt u voor kiezen wanneer u meer van een moderne of industriële tuin houdt.

Tuin met mooie bestrating aanleggen in Uden

Wilt u een nieuwe tuin aan laten leggen? Dan bent u bij Bevers Steencentrum zeker aan het juiste adres. Wij ontwerpen graag uw droomtuin en leggen deze vervolgens ook aan in de buurt van Uden. Inclusief prachtige bestrating! Kom langs in ons steencentrum of maak van te voren een afspraak en we bespreken de mogelijkheden met u. Bevers Steencentrum is gevestigd in Nistelrode en heeft een show- en modeltuin van 2500m2 waar u inspiratie op kunt doen. Wij tonen u altijd de nieuwste tuintrends en producten. Voor gratis advies kunt u ook altijd bij ons terecht.

Kom bij ons langs of bestel sierbestrating online

Bij Bevers Steencentrum staan wij voor u klaar! Wanneer u bestrating wilt kopen nabij Uden, kunt u bij onze vestiging langskomen om ons assortiment te bekijken. Of doe inspiratie op in onze webwinkel. Hier kunt u de verschillende soorten sierbestrating met elkaar vergelijken. Bestel uw bestrating naar keuze direct. Weet u al wat voor bestrating u wilt? Vraag vrijblijvend een offerte aan!