• Je tuin,

    daar word je blij van... 

Grind Oss

Grind kopen nabij Oss? Kom naar Bevers Steencentrum! Grind is mooi voor in de tuin, maar kan ook gebruikt worden om een oprit aan te leggen. Bij Bevers Steencentrum vindt u siergrind in verschillende groottes en kleuren, zodat er altijd wel iets tussen zit dat u mooi vindt.

Mooi grind kopen bij Bevers Steencentrum in de buurt van OssBij Bevers Steencentrum nabij Oss kunt u grind kopen voor uw tuin

Grind bestaat uit allemaal kleine steentjes die door erosie een ronde vorm hebben gekregen. Het verschil tussen grind en split zit hem in de vorm. Split heeft namelijk een veel grilligere vorm. Grind is leverbaar in diverse kleuren, zoals:

  • Wit
  • Grijs
  • Bruin
  • Zwart
  • Oranje
  • Roze
  • Mix; grindkorrels in allerlei verschillende kleuren!

Siergrind is een populair materiaal voor in de tuin en op een oprit. Dit heeft te maken met het originele uiterlijk en met het feit dat grind onderhoudsarm en milieuvriendelijk is. De grootte van de korrels loopt van 0-2 mm tot 40-60 mm.

Grind en andere benodigdheden kopen nabij Oss

Bij het leggen van grind kan het wenselijk zijn om eerst antiworteldoek neer te leggen en daaroverheen grindstabilisatie. Dan zakt u namelijk niet weg wanneer u over uw grindpad loopt. Bij Bevers Steencentrum nabij Oss kunt u grind, worteldoeken en grindstabilisatie kopen. Al uw benodigdheden op één plek; wel zo gemakkelijk!

Online siergrind en -split kopen

Bij Bevers Steencentrum is het altijd gezellig en we hopen u dan ook snel te zien in onze vestiging nabij Oss, maar u kunt grind en split ook online bestellen. We hebben namelijk een zeer uitgebreide webshop waar u diverse soorten grind en split met elkaar kunt vergelijken. U kunt het grind naar keuze direct bestellen. Bij iedere grindsoort staat de inhoud van de zak vermeld (bijvoorbeeld 50 ltr).

Grind, split en heel veel bestrating kopen in de omgeving van Oss

Bij Bevers Steencentrum in Oss vindt u een 2500m2 grote modeltuin waar u niet alleen grind kunt kopen, maar ook diverse soorten bestrating. Wij hebben al onze bestrating voor u uitgestald, zodat u kunt zien hoe het er uiteindelijk uit gaat zien en gemakkelijk kunt vergelijken. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te voorzien van advies en al uw vragen te beantwoorden. Lees ook eens onze tuintips!