• Je tuin,

    daar word je blij van... 

Kunstgras Den Bosch

Kunstgras kopen in de buurt van Den Bosch? Een grasmat die altijd groen is en waarvan het onderhoud nauwelijks tijd in beslag neemt; dat is toch ideaal? Bij Bevers Steencentrum koopt u verschillende soorten kunstgras. Kom vandaag nog bij ons langs en ontdek de vele voordelen!

Voordelen van kunstgras kopen in de buurt van Den BoschTopkwaliteit kunstgras bij Steencentrum Bevers nabij Den Bosch

Kunstgras heeft niet altijd een goede naam gehad. Het kunstgras van vroeger was erg stroef en hard. Daarnaast kwam er een vieze plasticgeur vanaf, vooral bij warm weer. Er is veel veranderd sinds die tijd. De ontwikkeling van kunstgras is echt naar een hoger niveau getild. Kunstgras kent nu vele voordelen:

  • De combinaties groentinten en graslengten van de verschillende soorten kunstgras zijn gebaseerd op natuurlijk gras. Daardoor is kunstgras tegenwoordig nauwelijks van echt te onderscheiden.
  • De gebruikte materialen zijn huidvriendelijk en heel stevig.
  • De grassprieten van kunstgrasmatten zijn tegenwoordig heel zacht, waardoor u ook op kunstgras lekker kunt gaan liggen. Kinderen kunnen er ook heerlijk op spelen, zonder dat het gras kapot gaat.
  • Kunstgras houdt niet langer meer warmte vast. Ook tijdens warme dagen voelt het gras dus heerlijk koel aan.
  • Kunstgras behoeft geen onderhoud. Dit scheelt u lekker veel tijd!

Genoeg reden dus om kunstgras te kopen bij ons steencentrum in de buurt van Den Bosch!

Verschillende soorten kunstgras kopen dichtbij Den Bosch 

Bij Bevers Steencentrum nabij Den Bosch kunt u verschillende soorten kunstgras kopen. Deze soorten verschillen qua lengte en dichtheid en er bestaan verschillende vezelsoorten. Alle grasmatten zijn van een goede kwaliteit en kennen dezelfde voordelen. Welke u koopt, hangt dus af van uw persoonlijke smaak en budget. Wij ondersteunen u graag bij het maken van uw keuze. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Of lees onze online tips over kunstgras en bestrating.

Grasmatten van kunstgras leggen in uw tuin of op uw balkon nabij Den Bosch

De inrichting van uw balkon kan lastig zijn. Hoe creëert u nou gemakkelijk sfeer? Het neerleggen van kunstgras is een stap in de goede richting. Kunstgrasmatten zijn namelijk geschikt voor in de tuin én voor op het balkon. Er zijn dus veel meer mogelijkheden dan bij echt gras. Zorg wel dat de ondergrond waterdoorlatend is. Verder is het handig om een drukverdelend onderdoek onder het kunstgras aan te brengen. Het gebruik van instrooizand is aan te raden bij intensief gebruik van uw kunstgras. Voor meer advies over kunstgras kopen komt u langs in onze vestiging nabij Den Bosch. We zien u graag binnenkort eens verschijnen. Bekijk ook gelijk de verschillende soorten bestrating die we verkopen in onze grote modeltuin!