Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • JE TUIN

    daar word je blij van... 

Kunstgras kopen Veghel

Kunstgras kopen in de buurt van Veghel? Een grasmat die altijd groen is en waarvan het onderhoud nauwelijks tijd in beslag neemt; dat is toch ideaal? Kom langs bij Bevers Steencentrum en kies vandaag nog voor kunstgras. Ontdek de vele voordelen!

Voordelen van kunstgras kopen in de buurt van VeghelKunstgras kopen in de buurt van Veghel?

Het kan zijn dat u nogal een negatief beeld heeft bij kunstgras. Dan bent u waarschijnlijk nog niet op de hoogte van de nieuwste soorten. Vroeger was kunstgras namelijk erg stroef, hard en kwam er een vieze plasticgeur vanaf. Tegenwoordig kent kunstgras vele voordelen:

  • Door een combinatie van groentinten en graslengtes die gebaseerd zijn op natuurlijk gras lijkt kunstgras tegenwoordig net echt.
  • De gebruikte materialen zijn huidvriendelijk en heel stevig.
  • Kunstgras matten zijn zacht en houden geen warmte vast. Ook tijdens warme dagen voelt het gras dus heerlijk koel aan.
  • Kunstgras behoeft geen onderhoud.

Genoeg reden dus om kunstgras te kopen bij ons steencentrum in de buurt van Veghel!

Verschillende soorten kunstgras kopen dichtbij Veghel

Bij Bevers Steencentrum nabij Veghel kunt u verschillende soorten kunstgras kopen. Er bestaan verschillende vezelsoorten. Ook kan de lengte en dichtheid van het kunstgras verschillen. Alle soorten kunstgras die u bij ons nabij Veghel kunt kopen hebben dezelfde voordelen, dus welke u besluit te kopen hangt af van uw persoonlijke smaak en budget. Wij ondersteunen u graag bij het maken van uw keuze. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Grasmatten van kunstgras leggen in uw tuin of op uw balkon nabij Veghel

Kunstgras matten zijn geschikt voor in de tuin, maar ook voor op het balkon. Er zijn veel meer mogelijkheden dan bij een echte grasmat. De inrichting van uw balkon kan lastig zijn. Hoe creëert u nou gemakkelijk sfeer? De aanschaf van een kunstgrasmat is een goede eerste stap. Zorg dat de ondergrond waterdoorlatend is, verder adviseren wij om een drukverdelend onderdoek onder het kunstgras aan te brengen. Het gebruik van instrooizand is aan te raden bij intensief gebruik van uw kunstgras. Voor meer advies over kunstgras kopen komt u langs in onze vestiging nabij Veghel. Hier vindt u ook diverse soorten bestrating. Kom binnenkort eens bij ons langs, wij helpen u graag!