• JE TUIN

    daar word je blij van... 

Kunstgras kopen Veghel

Wilt u kunstgras kopen nabij Veghel? Kom langs Bevers SteencentrumVoor een gazon met weinig onderhoud kun je kunstgras kopen in de buurt van Veghel. Kunstgras vergt minder onderhoud dan echt gras en blijft het hele jaar door mooi groen. Bij Bevers Steencentrum nabij Veghel kunt u kunstgras kopen dat niet van echt is te onderscheiden. Een mooie investering voor uw tuin!

Verschillende soorten kunstgras nabij Veghel

Bij Bevers Steencentrum nabij Veghel kunt u verschillende soorten kunstgras kopen. Er bestaan verschillende vezelsoorten. Ook kan de lengte en dichtheid van het kunstgras verschillen. Alle soorten kunstgras die u bij ons nabij Veghel kunt kopen hebben dezelfde voordelen, dus welke u besluit te kopen hangt af van uw persoonlijke smaak en budget.

Kunstgras van Bevers Steencentrum

Zorg dat de ondergrond waterdoorlatend is, verder adviseren wij om een drukverdelend onderdoek onder het kunstgras aan te brengen. Verder is het gebruik van instrooizand aan te raden bij intensief gebruik van uw kunstgras. Voor meer advies over kunstgras kopen komt u langs in onze vestiging nabij Veghel of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag!