Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 10 apr. 2017 t/m 31 dec. 2017.

  • JE TUIN

    daar word je blij van... 

Kunstgras Oss

Voor kunstgras nabij Oss komt u naar Bevers SteencentrumVoor een gazon met weinig onderhoud kun je kunstgras kopen in de buurt van Oss. Kunstgras vergt minder onderhoud dan echt gras en blijft het hele jaar door mooi groen. Bij Bevers Steencentrum nabij Oss verkopen wij kunstgras dat niet van echt is te onderscheiden. Een mooie investering voor uw tuin!

Verschillende soorten kunstgras nabij Oss

Bij Bevers Steencentrum nabij Oss kunt u verschillende soorten kunstgras kopen. Er bestaan verschillende vezelsoorten en de lengte en dichtheid van het kunstgras kan verschillen. Ze hebben allemaal dezelfde voordelen, dus welke u besluit te kopen hangt af van uw persoonlijke smaak en budget.

Kunstgras van Bevers Steencentrum

Zorg dat de ondergrond waterdoorlatend is, verder adviseren wij om een drukverdelend onderdoek onder het kunstgras aan te brengen. Verder is het gebruik van instrooizand aan te raden bij intensief gebruik van uw kunstgras. Voor meer advies over kunstgras komt u langs in onze vestiging nabij Oss of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag!