Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Je tuin,

    Je tuin,

    daar wordt je blij van!

Kunstgras Oss

Voor een gazon met weinig onderhoud kun je kunstgras kopen in de buurt van Oss. Kunstgras vergt minder onderhoud dan echt gras en blijft het hele jaar door mooi groen. Bij Bevers Steencentrum nabij Oss verkopen wij kunstgras dat niet van echt is te onderscheiden. Een mooie investering voor uw tuin!

Verschillende soorten kunstgras nabij OssMooi kunstgras koopt u in de buurt van Oss

Bij Bevers Steencentrum nabij Oss kunt u verschillende soorten kunstgras kopen. Het verschil zit hem vooral in de vezelsoorten en de lengte en dichtheid van het kunstgras. Ze hebben allemaal dezelfde voordelen, dus welke u besluit te kopen hangt af van uw persoonlijke smaak en budget. Wij helpen u graag om de juiste kunstgrasmat voor u te vinden.

De vele voordelen van kunstgrasmatten

Kunstgras kent vele voordelen. De grasmatten zijn tegenwoordig veel beter ontwikkeld dan vroeger, toen was kunstgras namelijk gemaakt van nogal stroef en hard materiaal waar een vieze plasticgeur vanaf kwam. Tegenwoordig kent kunstgras vele voordelen:

  • Kunstgras is nauwelijks meer van echt te onderscheiden. Dit komt door de combinatie van groentinten en graslengtes die gebaseerd zijn op natuurlijk gras.
  • De gebruikte materialen zijn huidvriendelijk.
  • Kunstgrasmatten zijn zacht en de grassprieten zijn heel stevig.
  • De matten houden geen warmte vast. Ook tijdens warme dagen voelt het gras heerlijk koel aan.
  • Kunstgras behoeft geen onderhoud. Dit scheelt natuurlijk veel tijd.

Genoeg reden dus om kunstgras te kopen bij ons steencentrum in de buurt van Oss!

Kunstgras voor uw tuin en balkon kopen in de buurt van Oss

Het kunstgras dat u koopt bij Bevers Steencentrum in de buurt van Oss is geschikt voor in uw tuin en op uw balkon. Het is vaak lastig om een leuke sfeer te creëren op uw balkon. Met een kunstgrasmat bent u al een heel eind! Zorg dat de ondergrond waterdoorlatend is, verder adviseren wij om een drukverdelend onderdoek onder het kunstgras aan te brengen. Als er veel over het gras heen gelopen wordt, is het aan te raden om instrooizand te gebruiken. Kom voor meer advies over kunstgras en de aanleg er van langs bij onze vestiging nabij Oss. Hier koopt u ook mooie sierbestrating. Neem een kijkje in onze 2500m2 grote modeltuin en laat u inspireren!