Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 9 apr. 2020 t/m 31 mrt. 2021.

  • Je tuin,

    daar word je blij van... 

Kunstgras Schaijk

Op zoek naar kunstgras in de buurt van Schaijk? Kom dan langs bij Bevers Steencentrum. Naast een ruim assortiment tuintegels, grind en split verkopen wij namelijk ook nauwelijks van echte te onderscheiden kunstgras. Kom vandaag nog bij ons langs!

Voordelen van kunstgras in uw tuin in de buurt van SchaijkKunstgras kopen nabij Schaijk?

Kunstgras is door de jaren heen heel erg vooruit gegaan in kwaliteit. Vroeger was kunstgras erg stroef en hard en er kwam een vieze plasticgeur vanaf, vooral bij warm weer. Dit is tegenwoordig al lang niet meer het geval en kunstgras kent nu vele voordelen:

  • Voor het kunstgras van tegenwoordig wordt natuurlijk gras als voorbeeld genomen. De combinaties groentinten en graslengten worden precies nagemaakt. Het kunstgras van tegenwoordig is daardoor nauwelijks van echt te onderscheiden.
  • De materialen waar kunstgras van wordt gemaakt zijn heel stevig en bovendien huidvriendelijk.
  • Het gras is een stuk zachter dan vroeger, waardoor u er lekker op kunt gaan liggen. Kinderen kunnen op het gras spelen zonder dat het kapot gaat.
  • Kunstgras houdt niet langer meer warmte vast. Ook tijdens warme dagen voelt het gras dus heerlijk koel aan.
  • Uiteraard kost kunstgras geen enkel onderhoud. Dit is de voornaamste reden om voor kunstgras te kiezen voor uw tuin nabij Schaijk!

Genoeg reden dus om kunstgras te kopen bij ons steencentrum in de buurt van Schaijk.

Diverse soorten kunstgras bij Bevers Steencentrum dichtbij Schaijk  Kunstgras kopen nabij Schaijk?

Bij Bevers Steencentrum nabij Schaijk koopt u diverse soorten kunstgras. De verschillen zitten hem in de lengte, dichtheid en vezelsoort. Sierkunstgras heeft bijvoorbeeld grassprieten variërend van 25 mm tot 45 mm hoog. Uiteraard zijn al onze grasmatten van een goede kwaliteit. Uw keuze hang vooral af van uw smaak en budget. Gaat u uw kunstgrasmat intensief gebruiken? Dan is instrooizand aan te raden. Dit zand geeft namelijk stabiliteit en beschermt ook de grasmat. Instrooizand voorkomt zo het ontstaan van rimpels of plooien. Al ons kunstgras is breed toepasbaar, niet alleen in uw tuin of op uw balkon, maar ook op speel- en sportveldjes, binnenshuis, als dakbedekking en zelfs voor groenstroken, rotondes en bermen.

Tips bij het leggen van uw grasmatten nabij Schaijk

Omdat kunstgras niet op een vruchtbare ondergrond hoeft te liggen, biedt het veel meer mogelijkheden dan echt gras. Leg kunstgras bijvoorbeeld op uw balkon neer. Het is ten alle tijden belangrijk dat de ondergrond waterdoorlatend is. Verder is het handig om een drukverdelende onderdoek onder de grasmat aan te brengen. Kom voor meer informatie over kunstgras langs bij onze vestiging nabij Schaijk!