• Je tuin,

    daar word je blij van... 

Natuursteen tegels Rosmalen

Op zoek naar natuursteen tegels in de buurt van Rosmalen? Bij Bevers Steencentrum vindt u zeker een mooie natuursteensoort. Ons aanbod is zeer ruim, dus uw droomstenen zitten er gegarandeerd tussen! Vertel ons uw wensen en wij helpen u naar de beste bestrating voor uw tuin in de omgeving van Rosmalen.

Waarom natuursteen in uw tuin in de omgeving van Rosmalen?Diverse soorten natuursteen tegels

Bevers Steencentrum heeft al sinds 1998 ervaring met bestrating. Kijk rond in onze 2500m2 grote modeltuin en doe volop inspiratie op voor de bestrating in uw eigen tuin. Bekijk bijvoorbeeld zeker eens ons complete aanbod natuursteen. Dit is enorm populair in de Nederlandse tuin, omdat het uw tuin een hele natuurlijk uitstraling geeft, maar het ziet er toch heel netjes uit. Natuursteen combineert goed met een tuin vol planten, maar wanneer u kiest voor minder groen in de tuin zorgt natuursteen ervoor dat het geheel er toch natuurlijk uitziet. De steensoort is bijvoorbeeld goed geschikt als terrastegel. Natuursteen is grillig, verkleurt vaak en er kunnen krassen opkomen, maar het leeft! Dit is de voornaamste reden om toch voor natuursteen tegels te kiezen voor uw tuin in de omgeving van Rosmalen. Geen steen is hetzelfde en u heeft echt een natuurproduct in de tuin. Natuursteen geeft karakter aan uw tuin.

Verschillende soorten natuursteen kopen nabij Rosmalen

In ons steencentrum nabij Rosmalen koopt u diverse soorten natuursteen. De keuze is enorm! We verkopen onder andere:

Leisteentegels zijn heel populair; voor zowel binnen als buiten. De kleuren zijn neutraal en dus makkelijk te combineren. Leisteen is opgebouwd uit verschillende lagen klei en deze structuur zorgt voor anti-slib. Voor een wat kleurrijke natuursteen tegel voor in uw tuin in Rosmalen moet u bijvoorbeeld bij de zandsteen tegels zijn. Deze ruwe tegels geven een robuuste uitstraling en ook hier werkt de structuur gladheid bij regen tegen. Granieten tegels zorgen voor een wat strakkere tuin.  Deze tegels zijn slijtvast en kunnen goed tegen vorst. Wilt u meer weten over de verschillende soorten natuursteen tegels die wij verkopen in ons steencentrum in de buurt van Rosmalen? Kom dan even bij ons langs voor deskundig advies. U bestelt onze tegels nu ook online in de webshop.

Onderhoud van natuursteen

Natuursteen tegels blijven niet vanzelf mooi. Dit is echt een steensoort waarbij goed onderhoud essentieel is. Bij Bevers Steencentrum verkopen we allerlei onderhoudsmiddelen voor natuursteen tegels. Zo houdt u uw tegels alg-vrij en kunt u er veel langer van genieten! Kom snel bij ons langs in de buurt van Rosmalen, dan leggen we u alles uit over het onderhoud van natuursteen tegels.