Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 9 apr. 2020 t/m 31 mrt. 2021.

  • Je tuin,

    daar word je blij van... 

Welke tuintegel past bij jou?

Welke tuintegel past bij jou?

Tuintegels – kleuren, structuren en formaten. Wat past in jou tuin? Ga voorbereid winkelen!

ACTIEDAGEN:
VRIJDAG 28 & ZATERDAG 29 SEPTEMBER. VELE KORTINGEN OP VERSCHILLENDE SOORTEN SIERBESTRATING.

De tuin is een verlengstuk van je huis. De kleur van tuintegels bepaald voor een heel groot deel de uitstraling van je tuin. De sierbestrating rondom het huis moet niet alleen functioneel zijn maar ook een goede uitstraling geven. In de tuin is de kleur van tuintegels een basis. Verdere aankleding bepaald mede de totale sfeer. Dat is natuurlijk een logisch vervolg. Welke kleur tuintegels je kiest voor je tuin is sterk afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Uit ervaring weten wij bij Bevers Steencentrum dat iemand als snel een voorkeur heeft voor een bepaalde kleur tuintegel. De grootte en structuur van de tegels komt later aan bod.

De kleuren van tegels welke veel verkocht worden zijn (licht) grijs tot zwart. Deze kleuren tuintegels zijn het meest gangbaar en het best te combineren met verschillende andere sfeerelementen in je tuin. Natuurlijk is het een kwestie van persoonlijke voorkeuren. Donkere tegels passen bij je tuin als deze veel zonuren ontvangt op tijden wanneer je van je tuin geniet. Maak je minder gebruik van je tuin overdag of heeft je tuin minder zonuren? Dan is een lichtere tegel vaak een betere optie. Dan wordt alles niet te donker. Let er ook op dat lichtere tuintegels sneller vuil zullen lijken.  

Zoals eerder aangegeven is de tuin een verlengstuk van je woning. Let niet alleen op de combinatie tussen buiten en binnen maar let vooral ook op de structuur en kleur van de buitenmuren van de woning. Kleurtinten van tuintegels zoals rood, geel en bruin geven je vaak een comfortabel warm gevoel. Zo is het altijd een beetje zomer in de tuin.. Hoe kom je nu tot het gewenste resultaat? Durf te combineren tussen kleur, structuur en grootte van je tuintegels. Geef bijvoorbeeld je zitgedeelte ( terras) een andere kleur en/of tuintegel. Om een goed beeld te krijgen kun je een tuinschets laten maken. Zo zie je precies hoe kleuren met elkaar combineren en of dit past in je eigen tuin. Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden om een tuinschets op maat te laten maken.  

Wil je inspiratie opdoen in onze showtuin? Of gewoon een duidelijk advies op het gebied van aankoop, stijl of onderhoud; neem dan even contact met ons op. Wij van Bevers Steencentrum helpen je graag verder. De koffie staat al klaar. Zien we je snel in onze vestiging? Neem via deze link contact met ons op.