Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Je tuin,

    daar word je blij van... 

Over ons

Bevers Steencentrum heeft sinds 1998 ervaring met sierbestrating. U vind bij ons een zeer uitgebreid assortiment (sier)bestrating voor in en om de tuin in alle soorten en maten.

Bevers Steencentrum BV: uw toeleverancier van sierbestratingsmaterialen. Bevers Steencentrum BV is gevestigd aan de Canadabaan 10 in Nistelrode, wilt u deskundig advies kom dan eens naar onze show- en modeltuin van 2200m2, die geheel is voorzien van de nieuwste tuintrends en producten; ALLES VOOR IN EN OM DE TUIN.

Om onze klanten een totaal pakket te kunnen bieden hebben wij ons aanbod aan producten en diensten uitgebreid. Want naast een groot aanbod aan de meest uiteenlopende (sier)bestratingen, vindt u bij Bevers Steencentrum BV ook een diversiteit aan andere zaken voor in en rond de tuin. Van natuurstenen en terracotta bloem- en plantenbakken en potten tot waterspektakels en van schuttingen en tuinhuisjes tot natuurstenen tuintafels en banken. Maar ook voor het ontwerpen en compleet of gedeeltelijk aanleggen van een tuin, terras en of oprit kan men bij Bevers Steencentrum BV in Nistelrode terecht.

Voor een aantal disciplines binnen het pakket aan producten en diensten maken wij regelmatig gebruik van collega-bedrijven. Dit zodat we de vraag van onze klanten snel, vakkundig en betrouwbaar kunnen omzetten in het gewenste resultaat.

Graag zouden wij in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek een toelichting geven op hetgeen ons bedrijf doet en waar mogelijk een samenwerking gevonden kan worden.

Bevers Steencentrum Nistelrode
Mark Exters en William van Katwijk