• Je tuin,

    daar word je blij van... 

Sierbestrating Den Bosch

Wilt u sierbestrating kopen in de buurt van Den Bosch? Bij Bevers Steencentrum vindt u wat u nodig heeft! We zijn gevestigd nabij De Bosch en hebben een uitgebreid assortiment sierbestrating. Of u nu gebakken bestrating zoekt of andere sierbestrating; wij hebben het!ACTIEDAGEN:

VRIJDAG 28 & ZATERDAG 29 SEPTEMBER. VELE KORTINGEN OP VERSCHILLENDE SOORTEN SIERBESTRATING.

Sierbestrating van Bevers Steencentrum nabij Den Bosch

Bevers Steencentrum in de buurt van Den Bosch heeft als sinds 1998 ervaring met de verkoop en aanleg Diverse soorten sierbestrating bij ons steencentrum in de buurt van Den Boschvan sierbestrating. Bij onze vestiging vindt u een show- en modeltuin van 2500m2. Hier kunt u onze sierbestrating bekijken en vergelijken. Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van advies en maken de keuze zo wat gemakkelijker. We verkopen heel veel soorten sierbestrating, zoals:

Misschien bent u geïnteresseerd in onze natuurstenen bestrating. Dit soort sierbestrating geeft een mooie natuurlijke uitstraling aan uw tuin in de omgeving van Den Bosch. Er bestaan verschillende soorten, zoals leisteen, marmer, graniet en hardsteen. Als u kiest voor natuurstenen sierbestrating voor uw tuin nabij Den Bosch, bent u waarschijnlijk wel iets duurder uit, maar deze steensoorten zijn wel prachtig. Leisteen en hardsteen zijn de goedkopere soorten natuursteen. Een nadeel van leisteen is wel dat de stenen snel beschadigen, vooral bij vorst. Hardsteen moet goed bewerkt worden met een coating, anders verkleuren de stenen. Ook marmer moet een goede coating hebben. Dit is dan wel de stevigste natuursteen soort, maar de stenen kunnen verkleuren. Graniet heeft een nogal vlekkerig uiterlijk. Dit kan een heel leuk effect opleveren, maar het past niet bij iedere tuin. Bent u op zoek naar en robuuste uitstraling? Dan zijn getrommelde stenen een betere keuze voor u. Een voordeel van deze steensoort is dat het algvorming afweert. De keuze is enorm en onze deskundige medewerkers staan klaar om u van advies te voorzien over welke stenen goed bij uw tuin passen. Ook voor tuinverlichtingborders en schuttingen bent u aan het juiste adres. Ons assortiment zou niet compleet zijn zonder onderhoudsmiddelen om alle producten in topconditie te houden!

Online bestrating kopen

Koopt u uw tegels liever online? Bekers Steencentrum heeft nu ook een uitgebreide webshop waar u onze sierbestrating soorten met elkaar kunt vergelijken. U kunt de sierbestrating gelijk bestellen en we bezorgen de stenen bij u thuis in Den Bosch en omgeving. Op onze website kunt u ook altijd terecht voor de nieuwste tuintrends en tips en adviezen over sierbestrating.

Nieuwe tuin met sierbestrating aanleggen in de buurt van Oss?

Bevers Steencentrum helpt u graag met het samenstellen van uw droomtuin in de omgeving van Den Bosch. Hier hoort natuurlijk de juiste keuze sierbestrating bij! Maak een afspraak door te bellen naar tel:0412-613320. We nemen graag de tijd om al uw wensen te bespreken. Samen bepalen we de juiste stijl voor uw tuin. Kom snel eens bij ons langs!