• Je tuin,

    daar word je blij van... 

Sierbestrating Oss

Wilt u sierbestrating kopen nabij Oss? Dan bent u bij Bevers Steencentrum aan het juiste adres. Gevestigd nabij Oss hebben wij een groot assortiment aan sierbestrating. U heeft de keuze uit mooie sierbestrating en andere benodigdheden voor de bestrating van uw tuin of terras.

Sierbestrating kopen nabij Oss

Bevers Steencentrum in de buurt van Oss heeft als sinds 1998 ervaring met de verkoop en aanleg van Vind een groot assortiment sierbestrating in de regio van Osssierbestrating. Bij onze vestiging in Nistelrode vindt u een show- en modeltuin van 2500m2 waar u onze sierbestrating kunt bekijken. We verkopen heel veel soorten sierbestrating, zoals:

Natuurstenen sierbestrating geeft een mooie natuurlijke uitstraling aan uw tuin in de omgeving van Oss. Er bestaan verschillende soorten, zoals leisteen, marmer, graniet en hardsteen. Natuurstenen sierbestrating is wat duurder dan andere soorten sierbestrating, maar de uitstraling is dit zeker waard. Leisteen is de goedkoopste natuursteen soort, maar de stenen beschadigen snel, vooral bij vorst. Marmer zal daarentegen nauwelijks beschadigen en gaat heel lang mee. Pas wel op voor verkleuring. Van graniet stenen moet u echt houden, want de uitstraling is anders dan die van de meeste tegels. Graniet heeft een nogal vlekkerig uiterlijk; dit past niet bij elke tuin. Hardsteen is ook weer één van de goedkopere soorten natuursteen. Ook deze stenen moeten bewerkt worden met een coating, om verkleuring te voorkomen. Bent u op zoek naar en robuuste uitstraling? Dan zijn getrommelde stenen een betere keuze voor u. De keuze is enorm en onze deskundige medewerkers staan klaar om u van advies te voorzien over welke stenen goed bij uw tuin passen. Ook voor tuinverlichtingborders en schuttingen bent u aan het juiste adres. Ons assortiment zou niet compleet zijn zonder onderhoudsmiddelen om alle producten in topconditie te houden!

Online bestrating kopen

Koopt u uw tegels liever online? Bekers Steencentrum heeft nu ook een uitgebreide webshop waar u onze sierbestrating soorten met elkaar kunt vergelijken. Bestel uw sierbestrating naar keuze direct en laat dit thuisbezorgen in de buurt van Oss. Op onze website kunt u ook altijd terecht voor de nieuwste tuintrends en tips en adviezen over sierbestrating.

Nieuwe tuin met sierbestrating aanleggen in de buurt van Oss?

Bevers Steencentrum helpt u graag met het samenstellen van uw droomtuin in de omgeving van Oss. Hier hoort natuurlijk de juiste keuze sierbestrating bij! Maak een afspraak door te bellen naar tel:0412-613320, zodat we alles met u kunnen doorspreken. Samen bepalen we de juiste stijl voor uw tuin. Kom snel eens bij ons langs!