• Je tuin,

    daar word je blij van... 

Stapelblokken Nistelrode

 

Stapelblokken voor uw tuin uitzoeken bij Bevers Steencentrum in Nistelrode

Bij Bevers Steencentrum in Nistelrode kunt u verschillende stapelblokken voor uw tuin vinden, zoals:Stapelblokken en bestrating kopen in Nistelrode

Splitrocks zijn vooral bedoeld om verhoogde bloembakken mee te maken, maar u kunt er bijvoorbeeld ook borders en trappen mee bouwen. Er zijn twee verschillende afwerkingen: getrommeld en strak. Getrommelde stenen geven uw tuin een robuuste uitstraling. U gaat enkele duizenden jaren terug in de tuin en waant zich tussen de monniken in een oud klooster. Strakke splitrocks geven uw tuin een veel modernere uitstraling. U kunt kiezen uit de kleuren antraciet, bruin/zwart en grijs/zwart. Muurblokken en muurstenen zijn uitermate geschikt om muurtjes van te bouwen. U geeft uw tuin hierdoor een eigen karakter en kunt bijvoorbeeld ook een leuke speelplek voor de kinderen creëren. Muurblokken zijn groter dan muurstenen; dit zorgt voor een ander effect. We verkopen ook u-elementen waar u een soort kasten voor buiten, maar ook een vijver van kunt maken. Of verwerk de u-elementen in uw muurtje voor een doorkijkgat. Dankzij een speciale steenlijm is metselen niet meer nodig!

Stapelblokken voor uw tuin kopen in NistelrodeMuurtje bouwen van stapelblokken in uw tuin nabij Nistelrode?

Wanneer u stapelblokken wilt kopen voor uw tuin bent u bij Bevers Steencentrum in Nistelrode aan het juiste adres. Onze deskundige medewerkers helpen u graag om de beste stapelblokken voor uw tuin te vinden. In onze 2500 m2 grote modeltuin vindt u vele voorbeelden. Kom inspiratie bij ons opdoen en stel gerust al uw vragen!

Diverse soorten bestrating kopen in Nistelrode

Bij Bevers Steencentrum in Nistelrode koopt u dus diverse soorten stapelblokken, maar dat is niet het enige dat wij verkopen. U kunt bij ons terecht voor alle soorten bestrating die u zich maar kunt bedenken. Of het nou gaat om natuursteen, beton, grind of keramiek; wij verkopen het! Kijk ook eens rond in onze webshop om inspiratie op te doen of om uw bestrating naar keuze direct te bestellen.