• Je tuin,

    daar word je blij van... 

Terrastegels Nistelrode

Bij Bevers Steencentrum koopt u verschillende soorten terrastegels van een topkwaliteit. Wij hebben jarenlange ervaring met sierbestrating en helpen u graag om de beste tegels voor uw terras te vinden. Of het nou gaat om een klein of groot terras; wij geven advies op maat.

Terrastegels kopen in NistelrodeTerrastegels kopen in Nistelrode

In onze vestiging in Nistelrode hebben wij een groot assortiment terrastegels, zoals:

  • Betonnen tegels
  • Gecoate tegels
  • Keramische terrastegels
  • Getrommelde stenen
  • Natuurstenen
  • Marmer tegels

Gecoate tegels zijn zeer praktisch, omdat de coating de tegels beschermt tegen verkleuren. Daarnaast is coating vuilafstotend. Keramische terrastegels zijn zeer onderhoudsarm en enorm slijtvast, zodat u jarenlang kunt genieten van uw terras. Natuurstenen zijn heel geliefd, omdat het uw tuin een hele fijne, natuurlijke uitstraling geeft en omdat geen enkele steen hetzelfde is. Marmeren terrastegels geven uw tuin nabij Nistelrode een chique uitstraling. Pas bij marmer wel op dat de tegels niet verkleuren. Wilt u uw terrastegels op een originele manier laten leggen? Kies dan voor een wildverband! Hierbij worden terrastegels in verschillende formaten in een boeiend patroon gelegd. Leg de tegels neer zoals u ze mooi vindt.

Inspiratie opdoen voor terrastegels in Nistelrode

Waar u voor kiest is afhankelijk van uw wensen. Wat voor uitstraling moet uw terras hebben? Sommige mensen houden van een hele natuurlijke en groene tuin, terwijl anderen het allemaal wat strakker willen hebben. Kom voor inspiratie voor terrastegels langs bij onze vestiging in de Nistelrode. Om het wat gemakkelijker voor u te maken hebben we ook een aantal foto’s van ons assortiment terrastegels online gezet. Misschien brengt het u op een leuk idee! Kijk ook eens naar onze tuintips.

Stenen voor uw terras nabij Nistelrode en een bijpassende veranda?

In onze 2500m2 grote modeltuin vindt u gegarandeerd mooie terrastegels. Wilt u uw terras nog wat meer opknappen? Kies dan voor een mooie veranda. Veranda’s zorgen er voor dat u tijdens elk seizoen heerlijk buiten kunt zitten, zeker wanneer u ook terrasverwarming aanschaft. De juiste tuintegels in combinatie met een mooie veranda maken uw tuin tot het stralende middelpunt van de buurt! Kom snel langs bij ons in Nistelrode voor terrastegels en meer.