• JE TUIN

    daar word je blij van... 

Terrastegels Nistelrode

Terrastegels kopen in NistelrodeBij Bevers Steencentrum in Nistelrode kunt u verschillende terrastegels kopen. Waar u voor kiest is afhankelijk van uw wensen. Wat voor uitstraling wilt u creëren met de terrastegels? Bij Bevers Steencentrum in Nistelrode helpen wij u graag met het uitkiezen van de terrastegels die voldoen aan uw eisen.

Terrastegels kopen in Nistelrode

In onze vestiging in Nistelrode hebben wij een groot assortiment terrastegels. Van betonnen tegels, tot gecoate tegels en zelfs keramische terrastegels. Gecoate tegels zijn zeer praktisch, omdat de coating de tegels beschermt van verkleuren en een vuilafstotende laag heeft. Keramische terrastegels zijn zeer onderhoudsarm en enorm slijtvast, zodat u jarenlang kunt genieten van uw terras.

Laat u adviseren over de juiste terrastegels

Natuurlijk zijn natuursteen tegels ook te gebruiken voor uw terras. Graniet of marmer tegels staan erg mooi als terrastegels en zijn ook in onze vestiging in Nistelrode te vinden. Onze medewerkers adviseren u graag over de verschillende terrastegels, kom daarom langs in onze vestiging in Nistelrode of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober actiedagen met hoge kortingen!