• Je tuin,

    daar word je blij van... 

Tuinhout Uden

Tuinhout kopen in de buurt van Uden? Bij Bevers Steencentrum verkopen we diverse soorten tuinhout waar u bijvoorbeeld een schutting of overkapping van kunt maken. Een tuin is meer dan het verlengstuk van het huis. Met mooi tuinhout, hardhout, steigerhout en geïmpregneerd hout creëert u een natuurlijke tuin waar u elke dag opnieuw weer heerlijk kunt genieten.

Wat kunt u doen met het tuinhout van ons steencentrum nabij Uden?

U bezoekt ons steencentrum in de buurt van Uden voor verschillende soorten tuinhout. Wat kunt u hier allemaal mee laten maken door onze deskundige medewerkers? Bezoek onze showroom voor:

Lekker in uw tuin kunnen zitten zonder pottenkijkers? Kies voor mooie houten tuinschermen of een hekwerk met een poort. Dit is ook zeker aan te raden wanneer u kleine kinderen heeft rondlopen. Of bouw een gezellig prieel of paviljoen. Dit is een klein huisjes midden in uw tuin waar u gezellig kunt zitten en eten. Liever uw huis verlengen tot in uw tuin? Kies dan voor een houten veranda. Een veranda maakt het mogelijk om ieder seizoen heerlijk van uw tuin te genieten. Het beschermt u tegen en in combinatie met terrasverwarming ook tegen kou. Combineer uw veranda met stijlvolle houten tuinmeubelen. Heeft u veel spullen in de tuin staan, waardoor het er rommelig uitziet? Denk bijvoorbeeld aan speelgoed of tuingereedschap. Laat dan een mooie houten opbergkast maken; zo groot als nodig. Weleens nagedacht over de aanschaf van houten bloembakken? Deze combineren prachtige met alle soorten planten en geven uw tuin een natuurlijke uitstraling!

Tips om het hout in uw tuin in de omgeving van Uden mooi te houden

Het grote nadeel van hout in uw tuin nabij Uden is dat het kan gaan rotten, maar wist u dat u dit prima kunt voorkomen? Wij geven u graag wat tips voor de verzorging van tuinhout nabij Uden:

  • Gelukkig is het meeste tuinhout al geïmpregneerd, waardoor het langer meegaat. Na het verzagen van hout is de kopse kant echter niet meer beschermd. Impregneer hout gemakkelijk met een speciaal impregneermiddel. Aanbrengen kan gemakkelijk met een kwast.
  • Hout vergrijst in de loop der jaren. Behandel hout met houtolie wanneer u wilt dat het zijn diepe kleur behoudt. Vuil hecht zich ook veel minder snel aan met olie bewerkt hout. Breng olie aan met een zachte doek.
  • Geef uw hout een extra beschermlaag met houtbeits. Dit is vochtregulerend en voorkomt zo houtrot.
  • Reinig hout regelmatig. Hier zijn speciale reinigingsmiddelen voor. Vraag er naar in ons tuincentrum. Wanneer u uw tuinhout regelmatig reinigt, zal het veel langer meegaan.

Advies nodig over tuinhout voor uw tuin nabij Uden?

Heeft u nog vragen over tuinhout? Kom dan langs bij ons steencentrum in de buurt van Uden. Onze deskundige medewerkers helpen u graag aan mooi tuinhout voor uw tuin. Ook over de verzorging van tuinhout kunnen zij u alles vertellen. Kom snel bij ons langs of bel:0412-613320.