Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Je tuin,

    daar word je blij van... 

Natuursteen bestrating

Natuursteen tegels

Wie af en toe een oude kerk bezoekt weet dat natuursteen zelfs na honderden jaren nog steeds zijn charme heeft. Puur natuur en hierdoor tijdloos. Vele kleurvariaties en afmetingen zijn mogelijk, de trend van het moment is vooral tegels in de grotere maten. Lekker rommelig werken met granietkeitjes, een modern terras met tegels van 100x100 cm. of een wildverband, mogelijkheden te over.

Natuursteen, geen steen hetzelfde

Natuursteen is en blijft een product uit de natuur en heeft daardoor unieke eigenschappen, waardoor geen steen hetzelfde is. Kiezen voor natuursteen betekent kiezen voor een levendige, tijdloze en karaktervolle tuin.

Kleurvast en krassen

Wanneer u kiest voor natuursteen in uw tuin kiest u voor een duurzaam en kleurecht product. Kleurecht betekent niet altijd kleurvast. Afhankelijk van het kalkgehalte in de steen en weersinvloeden wordt natuursteen in de loop van de tijd valer van kleur. Een proces waardoor natuursteen altijd in uw tuin leeft.De keuze die u maakt is voor vele, wellicht tientallen jaren. 

Bij Bevers Steencentrum nabij Veghel kunnen onze medewerkers u informeren over de verschillende soorten natuursteen tuintegels, welke verkrijgbaar zijn in diverse maten en kleuren.