Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Je tuin,

    Je tuin,

    daar wordt je blij van!

tuintegels

Bij Bevers Steencentrum kun je in de 2500m2 showtuin alles vinden voor in en om de tuin. Zo ook het uitgebreide assortiment tuintegels. Tuintegels voor o.a. tuin en terras is er in vele soorten, kleuren en maten. Afhankelijk van de gewenste indeling en de uitstraling van je tuin kun je kiezen welke tuintegel het beste bij jouw past. Ook kun je via onze website zelf een moodboard samenstellen. Je kunt het moodboard opslaan of printen en hiermee naar onze winkel komen. Wij geven je graag een passend advies. 

Tweede Paasdag open van 11.00 tot 17.00 uur

Wij zijn gevestigd aan de Canadabaan 10 te Nistelrode. Dit is nabij Oss, Uden, Veghel, Rosmalen en Den Bosch. Goed bereikbaar omdat we vlak naast afrit 15 Nistelrode van de snelweg A50 gevestigd zijn.

Plan je route naar onze showtuin. We verwelkomen je graag.

Tuintegels in onze 2500m2 showtuin. 

Hieronder zie je een impressie van onze showtuin. Om meer te zien dan deze online impressie nodigen wij u graag uit om in onze showtuin te komen kijken.
Naast het assortiment tuintegels hebben wij ook een uitgebreid assortiment tuinbenodigdheden. Denk hierbij een tuinverlichting, kunstgras, grind/split, tuinhout en meer... 

                        ‚Äč