Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Je tuin,

    daar word je blij van... 

Keramische tegels

Keramische tuintegels 

Een nieuwe trend op het gebied van sierbestrating zijn de keramische terrastegels voor buitengebruik. De keramische terrastegels zijn voorzien van een modern oppervlakte design en in diverse kleuren en maten leverbaar.

Keramische terrastegels voor buiten zijn erg populair op het gebied van sierbestrating. Ze worden gemaakt van klei die geperst, gebakken en geglazuurd wordt. Keramische tegels zijn onderhoudsvriendelijk, vorstbestending, nagenoeg krasvast en door geringe vochtopname nemen ze minder dan 0.5 % vuil aan. Daardoor kunnen ze echter wel wat sneller aanvriezen.

Andere voordelen zijn:
• geen kalkuitbloei
• laag in gewicht
• slechts 2 cm dik

Als je keramische terrastegels voegt met hardwordend voegmiddel, heb je minder last van onkruid.

Tegels voor terras of tuin

Wilt u echt zorgeloos genieten van uw tuin, dan zijn karamische tegels een goede keuze. Bij Bevers Steencentrum informeren wij u graag over de verschillende soorten keramische tuintegels, welke verkrijgbaar zijn in diverse maten en kleuren.

Bezoek onze 2500m2 showtuin in Nistelrode

Bij Bevers Steencentrum vindt je een uitgebreid assortiment sierbestrating voor tuin, terras en oprit. Naast sierbestrating vindt je bij ons alles voor in en om de tuin. Van natuursteen tegels tot sierbestrating en gebakken bestrating. In onze 2500m2 showtuin hebben we ook tuinverlichtingborders en tuinhout tentoongesteld staan. Ons assortiment zou niet compleet zijn zonder onderhoudsmiddelen om alle producten in goede conditie te houden. 

Wij zijn gevestigd aan de Canadabaan 10 in Nistelrode (vlak bij Oss en Veghel). Wil je graag deskundig advies? Kom dan eens binnen lopen. Onze deskundige medewerkers helpen je graag. Of het nu gaat om advies over kunstgrasafwatering, wij helpen je graag verder met het realiseren van jouw tuinproject. 


Hieronder zie je een kleine impressie van onze showtuin. Wil je een passend advies of inspiratie op doen?
Bezoek onze 2500m2 showtuin in Nistelrode. Bekijk hier een video-impressie van onze showtuin:

Wil je graag 5% voorjaarskorting? Download onderstaand de flyer. 
Print deze flyer uit of sla deze op. Laat de flyer zien en ontvang 5% korting. 
(algemene voorwaarden bevers steencentrum)